sigle proiect
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Workshop 2

Elevii si profesorii din cadrul Job Cluburilor de la Liceul Tehnologic “Timotei Cipariu“ Blaj si Colegiul Economic "D.P. Martian" Alba Iulia au participat in data de 20 octombrie 2014 la un workshop desfasurat in sala de conferinte a Hotelului Parc din Alba Iulia. 

Elevii Colegiul Economic "D.P. Martian" Alba Iulia au realizat o dezbatere cu tema ”Inovator sau antreprenor?" avand ca invitat pe Ciprian Oprea - Director Marketing  SC TRANSAVIA SA. Activitatea a fost prezentata de Popa Irina Andreea și Mircea Bogdan din clasa XI A iar moderatorii dezbaterii au fost elevii Rusu Radu Alexandru (XI A) și Nicula Sergiu (XI B) coordonati de  prof. dr. Victoria POPA. La dezbatere au participat si elevii scolii blajene adresand variate intrebari d-nului Ciprian Oprea legate de antreprenoriat si succesul in afaceri dobandit de SC TRANSAVIA SA.

Elevii de la Liceul Tehnologic “Timotei Cipariu“ Blaj au pregatit o sceneta  in care au prezentat momentele unui  interviu. Elevii participanti la interviu au fost pusi in ipostaze diferite, de a simula situatia unei persoane timide care nu reuseste sa se descurce in fata unui angajator, a unei persoane  cu o tinuta impecabila care ofera raspunsuri adecvate si corespunzatoare postului solicitat – acela de electrician în cadrul firmei de exercitiu S C BETA SECURITY S.A, respectiv  a unei persoane excentrice care participa la interviu nepregatit si dezinteresat.

Acest workshop a urmarit sa dezvolte in randul tinerilor  abilitati de comunicare si dezvoltare personala.

Galerie foto: