sigle proiect
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Workshop

În data de 3 iulie 2014 s-a desfășurat în cadrul proiectului “Realizarea unui parteneriat în vederea stabilirii unei Scheme de Garantare pentru Tineri în judeţul Alba, România” un workshop la care au fost prezenți peste 70 de participanți, elevi și profesori de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș, Colegiul Tehnic "I.D. Lăzărescu" Cugir, Colegiul Economic "D.P.Marțian" Alba Iulia, membri ai echipei de proiect.

Scopul acestei întâlniri a fost de a aduce laolaltă tinerii implicați în proiect pentru a se cunoaște, pentru a schimba experiențe, bune practici, opinii și impresii.

Agenda evenimentului organizat în Sala ”Mihai Viteazul” a Consiliului Județean Alba a cuprins o scurtă trecere în revistă a stadiului proiectului, prezentarea participanților și a activităților desfășurate de către echipele de elevi coordonați de consilieri în cadrul Job-cluburilor din școlile pilot.  

Astfel, elevii din echipa Colegiului Tehnic "I.D. Lăzărescu" Cugir au prezentat colegilor lor modele din viața tinerilor (sportivi, personalități) și o scenetă iar echipa de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș au prezentat o idee de afacere numită “Lavanda” (implicând costuri, exploatare, produse ce se pot realiza). Elevii de la Colegiul Economic "D.P.Marțian" Alba Iulia au avut rol de ghizi turistici dar și gazde, evenimentul încheindu-se cu o masă la care elevii au avut ocazia să socializeze și să lege prietenii.

Galerie foto: