sigle proiect
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Găsește jobul care te interesează

Jobul potrivit pentru omul potrivit”

Ești în căutarea unui loc de muncă? Nu știi unde și cum să alegi jobul pentru care să aplici?

Decide cu atenție care este următorul pas, deoarece poate fi hotărâtor pentru tot restul perioadei in care vei munci, lucru care se poate dovedi foarte dificil.

În realitate este destul de simplu, dacă aplici pentru joburi care consideri că te pasionează, nu la joburi care consideri ca te vor duce undeva.

Consultă lista cu link-uri utile și începe să construiești povestea ta de succes, inovație și pasiune.

www.ejobs.ro

http://alba.ejobs.ro

www.bestjobs.ro

www.anofm.ro

https://ec.europa.eu/eures/page/homepage?lang=ro

www.ocupareactiva.ro

www.locuridemunca.ro

www.publicjob.ro

http://www.jobrapid.ro/locuri-de-munca-in-alba-iulia

www.findjob.ro

http://www.jobclubom.ro/jobclub/

   

Care sunt primii pasi pe care trebuie sa ii parcurgi in cautarea unui loc de munca? Gasesti mai multe informatii in urmatorul Ghid.

 

 

Curriculum vitae - Cartea ta de vizita!

Afla care sunt regulile de redactare a unui CV de succes parcurgand urmatorul Ghid si incepe sa iti intocmesti sau actualizezi CV-ul utilizand urmatorul Model CV.

 

 

   Cum redactezi o Scrisoare de intentie convingatoare si castigatoare? Gasesti in urmatorul Ghid cateva reguli de baza in redactarea unei scrisori de intentie prin care sa atragi si sa convingi!

 

 

Ai gasit un job care te intereseaza si trebuie sa te prezinti la interviu? In urmatorul Ghid pentru interviuri modul in care te pregatesti pentru interviu, care sunt greselile frecvente din timpul interviului si care sunt cele mai frecvente intrebari din timpul interviului.

 

Care sunt principalele tipuri de interviuri folosite pentru recrutarea de personal? Care sunt alte modalitati prin intermediul carora candidatii pot fi intervievati? Afli aici.

 

Nu uita ca la finalul interviului sa multumesti verbal celui care te-a
intervievat pentru timpul acordat inainte de a pleca. In maxim o zi, trimite prin email o scrisoare de multumire tuturor intervievatorilor cu care ai vorbit.