sigle proiect
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Teste de aptitudini

Simti ca nu stii ce cariera vrei sa urmezi in viata? Cauti un job, dar nu stii ce ti s-ar potrivi? Daca nu esti sigur pe ceea ce vrei sa faci in cariera sau pur si simplu nu stii daca jobul pe care il ai este cel bun pentru tine poti afla cateva indicii testandu-te. Raspunde la urmatoarele intrebari si identifica tipurile de cariere pe care ti-ar placea sa le urmezi in functie de personalitatea ta.

 

Sunt mai multe teste prin care îţi poţi descoperi "jobul ideal". Una dintre variantele cele mai simple e propusă de Career Builder.

Bineinteles, exista multe alte joburi in care iti poti pune in valoare talentele, insa cunoscandu-ti tipul potrivit te poate ajuta sa te apropii mult de alegerea ideala de cariera.

 

Ai luat deja o decizie in ceea ce priveste viitoarea cariera? Testul Holland este o reteta sigura sa iti alegi profesia in functie de personalitatea pe care o ai.

Important este să identifici cât mai sigur care este adevărata ta vocaţie. Pasul doi: să investeşti timp şi energie ca să îţi redirecţionezi încet-încet drumul către ceea ce îţi place să faci cu adevărat.